Wiesje Korevaar

Klachtgerichte / sport / ontspannings- massage en Praktijk Assistent

Ik werk als praktijk assistent en als masseur bij Fysiotherapie Weerdsingel. Als praktijk assistent plan ik onder andere de afspraken in en ben ik het aanspreek punt voor vele zaken. Tevens adviseer ik bij het aanmeten van braces en andere ondersteunende artikelen die het herstel van de klacht of de fysiotherapeutische behandeling van collegae optimaliseren.

Jaren geleden ben ik werkzaam geweest als fysiotherapeut in een particuliere praktijk en in een re-integratie centrum. Na het afronden van de masterstudie Medische Antropologie en Sociologie ben ik ander werk gaan uitvoeren. Nu ben ik met veel enthousiasme en toewijding terug in de paramedische sector als masseur. Mijn taak is om middels massage bij te kunnen dragen aan herstel en ontspanning. Ik werk hierbij nauw samen met mijn collegae fysio- en manueeltherapeuten waar de desbetreffende persoon eventueel onder behandeling is. Juist de combinatie van de sociale en fysieke aspecten vind ik erg leuk. Alle opgedane werkervaring en afgeronde studies pas ik toe op mijn werkzaamheden. Ik werk graag met mensen en voor mensen.

Tenslotte ben ik privé een fanatiek hardloopster met een passie voor lange duurlopen (trailrunning en marathons).  Hierdoor weet ik als geen ander dat een fysiotherapeutische massage spier herstel kan bevorderen en eventuele verdere (sport) blessures daarmee voorkomen kunnen worden.  Als masseur draag ik hier dan ook graag aan bij. Meer informatie kunt u vinden op www.praktijkwiesje.nl

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Aanwezig praktijk assistente

Maandag: 8.45 – 13.45
Dinsdag: 8.45 – 13.45
Donderdag: 8.45 – 13.45
Vrijdag: 8.45 – 13.45

Aanwezig massage

Dinsdag: 14.00 – 21.00
andere tijden in overleg mogelijk

Wat anderen zeggen over Wiesje:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..