Titus Schoffelen

Algemene fysiotherapie, Manueel therapie

In 2001 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut in Groningen. Vanaf 2020 werk ik bij fysiotherapie de Weerdsingel. Sinds 2009 ben ik ook manueel therapeut en mijn specialisme hierbinnen is complexe klachten. Hierbij gebruik ik mijn kennis en vaardigheden vanuit de manuele therapie maar ook kennis en vaardigheden gericht op veranderingen van het (beweeg)gedrag.

Bij mij in de behandelingen staat centraal dat de patiënt grip krijgt op zijn klachten. Dit betekent dat ik veel tijd besteed aan het in kaart brengen van de klacht en alle factoren die hier een invloed op hebben. Daarna probeer ik, samen met de patiënt, daarna een logisch en begrijpelijk verhaal te destilleren waarom iemand zijn klachten heeft, waarom dat de klachten in stand worden gehouden en, het belangrijkste, wat de patiënt hier zelf aan kan doen om weer controle te krijgen.

Met mijn gezin woon ik op de Utrechtse Heuvelrug. En in mijn vrije tijd struin ik al hardlopend en fietsend graag over de heuvelrug. Ik loop al jaren en mede door mijn eigen valkuilen als loper hebben loopblessures dan ook mijn interesse.

BIG-registratie: 09055052204

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Maandag: 13.00 – 21.00

Donderdag: 09.30 – 17.30

Vrijdag: 13.00 – 17.30

Kanaleneiland

Dinsdag: 09.30 – 13.30

Vrijdag: 08.00 – 12.30

Wat anderen zeggen over Wiesje:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..