Steven van Rijn

Algemene fysiotherapie en psychosomatische fysiotherapie

Ik werk sinds 1990 als fysiotherapeut omdat mensen me aan het hart gaan, ik graag met mijn handen werk, en ik nieuwsgierig en enthousiast ben. Wat me ook aanspreekt is de veelzijdigheid en creativiteit van het werk.

Sinds 2007 werk ik met veel plezier bij Fysiotherapie Weerdsingel. Daarnaast heb ik sinds 2010 een praktijk voor craniosacraaltherapie en coaching.

Door de jaren is het plezier waarmee ik dit werk doe alleen maar toegenomen. Mede omdat ik door alle uiteenlopende studies , scholingen en werkervaring mensen steeds sneller en beter kan helpen.

Bij Fysiotherapie Weerdsingel bekijken we de mens als geheel en kijken we naar al de verschillende factoren die daarbij een rol spelen. Mijn rol in het team ligt op het vlak van de Psychosomatiek.

BIG-registratie: 89918670304

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Maandag 8.30-17.15

Dinsdag 9.30-20.00

Vrijdag 9.30-20.00

Wat anderen zeggen over Steven:

  • Ik kwam bij Steven met een klacht van mijn rechterschouder. Die zeurde al heel lang. Steven pakte het vervolgens heel anders aan, dan andere fysiotherapeuten. Hij onderzocht namelijk mijn hele houding en energie-systeem. Geen symptoom bestrijding, maar naar de oorzaak toe. Door zachte aanrakingen voelt hij waar de energie wel en niet goed doorstroomt, en daarna behandelt hij de moeilijke plek. Alles heel rustig en aandachtig. Ik heb er erg veel profijt van, zowel fysiek als mentaal. De aandacht voor de klacht en voor de mens heeft Steven beide als talent. Hij geeft me echt meer ruimte in mijn hoofd en lijf. Ik kan hem iedereen aanraden.

    Dominique
  • Steven is een uiterst relaxed persoon en geeft je bij binnenkomst het gevoel dat hij uren de tijd heeft voor je. Tijdens de behandeling helpt hij je om weer naar je lichaam te luisteren en tijdens/na de eerste behandelingen komen er best heftige emoties los. Zaken die je zo lekker verstopt hebt worden weer zichtbaar en dat is soms heftig. Het mooie is dat je dan gelijdelijk aan weer toe komt aan bewustwording en ontspanning, het zelf weer kunt overzien en er zelf weer mee kunt 'werken'. Nooit in al die jaren heb ik Steven horen zeggen: "...je moet....". Steven kan zeer goed luisteren, straalt veel rust uit en is een uiterst deskundig behandelaar. Ik voel me daardoor volkomen op mijn gemak bij hem wat volgens mij de behandeling zeker ten goede komt.

    Giny
  • Steven is een ervaren (integraal kijkende) vakman. Hij werkt op basis van contact met lichaam en mens en is erg precies in zijn werk.

    Heleen

Zoeken..