Rachel van Westing

Bekkenfysiotherapeut

Mijn droom is altijd geweest om naar de sportacademie te gaan. Dit heb ik gedaan op de KALO in Tilburg. Echter ik stond een jaar als gym juf voor de klas en bedacht me toen al dat ik dit niet wilde doen tot mijn pensioen. Dit is de reden dat ik direct door ben gaan studeren aan de Thim van de Laan academie. In 1992 ben afgestudeerd als fysiotherapeute aan de Hogeschool Midden Nederland.

Bij de eerste waarneming kwam ik met de bekkenbodem in aanraking en was gefascineerd door dit systeem. En ik ben me weer gaan specialiseren.

Als bekkenfysiotherapeutekom je erachter dat de klachten in bekkenbodem en/of bekken veel impact hebben in het kwaliteit van leven. En ik vind het fijn om mensen hierbij te helpen.

Ik werk sinds oktober 2021 op de Weerdsingel West. Naast het werk ben ik veel met sport bezig ; tennissen, golven en hardlopen. Daarnaast vind ik het leuk om te dansen samen met mijn man.

Mijn motto is; blijf in beweging en laat je bewegen.

Voor het maken van een afspraak met Bekkenfysiotherapeut Rachel van Westing kunt u bellen 06-25001790 of mailen naar bekkenfysiopugm@gmail.com

bekkenfysio utrecht
behandeling bekkenfysiotherapie

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Vrijdag: 12.00 – 18.00

Wat anderen zeggen over Wiesje:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..