Carlijn Hoogma

Algemene fysiotherapie, manuele therapie, dry needling & medical taping

Sinds 2010 ben ik werkzaam als fysiotherapeut. Ik ben begonnen bij een sport – revalidatie praktijk waar ik veel ervaring heb opgedaan in return naar sport. Daarna heb ik mij verder verdiept in de manuele therapie middels een master op de University of Queensland, Australië. Sinds 2016 ben ik werkzaam bij fysiotherapie Weerdsingel op de locatie Europaplein, Oudenoord en de Weerdsingel.

Ik voer mijn werk met passie en veel plezier uit. Ik vind het een uitdaging om de patiënt weer terug te krijgen op het niveau wat diegene wenst, dit doe ik middels behandelingen in de behandelkamer maar indien nodig ook in de fitness.

Ik haal veel energie uit mijn werk wanneer de patiënt weer met een glimlach en minder klachten weg gaat. Ik ben gespecialiseerd in manuele therapie, daarnaast ligt mijn interesse ook in sport en hardloop gerelateerde klachten.

In mijn vrije tijd loop ik hard, ik probeer ieder jaar een mooie uitdaging voor mijzelf te stellen. Daarnaast haal ik ook veel energie uit krachttraining, jezelf elke keer net een beetje verder pushen is de uitdaging die ik daarin vind.

BIG-registratie: 19913467904

manuele therapie utrecht

Locaties

Europaplein & Oudenoord

Yorbody Europaplein | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Maandag 12.00-21.00 uur
Woensdag 12.30-16.30
Donderdag 13.00-21.30 uur

Fit for free oudenoord | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Dinsdag 8.00-17.00 uur

Locatie Weerdsingel | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Vrijdag 8.00-17.00 uur

Wat anderen zeggen over Carlijn:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..