Carlijn Hoogma

Algemene fysiotherapie, manuele therapie, dry needling & medical taping

Bij Fysiotherapie Weerdsingel werk ik als algemeen fysiotherapeut en manueel therapeut. Na mijn studie fysiotherapie heb ik gewerkt in een (sport)revalidatie praktijk. Daar heb ik veel mensen na hun operatie geholpen bij hun revalidatie tot het oude sport niveau. Na 2.5 jaar ben ik naar Australië vertrokken voor een master manueel therapie. Hierna heb ik in een particuliere praktijk gewerkt waar ik mijn kennis heb kunnen toepassen op patiënten met langdurige klachten. Ook heb ik hier meerdere cursussen gevolgd; medical taping, oncologische fysiotherapie en scar fysiotherapie. Sinds juli 2016 werk ik bij Fysiotherapie Weerdsingel, op de Yorbody locaties Europaplein en Oudenoord.

Mijn specialiteiten liggen in het behandelen van klachten vanuit een bewegingsbeperking. Daarbij kijk ik naar ieder gewricht die een oorzaak zou kunnen zijn van de klacht. Met het gebruik van de nieuwste technieken, bied ik dat beetje extra om het herstel van uw blessure te bevorderen.

Voor revalidatie na een operatie bent u bij mij ook welkom. Samen werken naar het oude niveau is een mooi doel! Ik streef ernaar dat mijn patiënten tevreden en zonder of met minder klachten weggaan. Daar haal ik ook mijn energie en enthousiasme uit. Wanneer er na 3 behandelingen nog absoluut geen verandering aanwezig is, kijken we samen verder waar de klachten vandaan kunnen komen.

Buiten het werken haal ik energie uit hardlopen en krachttraining. Met af en toe een georganiseerde loop probeer ik elke keer de grens weer wat te verleggen.

BIG-registratie: 19913467904

Locaties

Europaplein & Oudenoord

Yorbody Europaplein | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Maandag 13.00 -21.00 uur
Donderdag 13.00-21.30 uur

Fit for free oudenoord | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Dinsdag 8.00-17.00 uur
Vrijdag 7.30-15.00 uur

Wat anderen zeggen over Carlijn:

  • Een prettig, bevlogen en ervaren therapeut die weet wat hij kan en niet schroomt om door te verwijzen naar collega’s binnen zijn netwerk als hij denkt dat zij een klacht beter kunnen behandelen.

    Anja
  • Joost wekt vertrouwen. Hij weet waar hij over praat en geeft duidelijke, praktische adviezen.

    Frank
  • Naast de vakkundigheid waarmee mijn klachten worden behandeld, is Joost altijd geduldig en kijkt hij niet alleen naar de klacht, maar ook naar de persoon erachter.

    Meral

Zoeken..