Brigitte Raasveld

Oefentherapie Cesar en Slaapoefentherapie

In 2016 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Oefentherapie Cesar aan de Hogeschool Utrecht. Vrijwel direct na het afstuderen ben ik mij gaan verdiepen in het analyseren en behandelen van rugklachten, slaapproblematiek en ademhaling- en spanningsklachten. Ik ben werkzaam voor diverse opdrachtgevers in Nederland en voor mijn eigen bedrijf BeweegBalans.nl Sinds november 2020 ben ik werkzaam voor Fysiotherapie Weerdsingel. Wat leuk om onderdeel te zijn van dit enthousiaste team therapeuten waar wij regelmatig multidisciplinair werken voor een optimaal behandelresultaat.

In mijn werk breng ik mensen graag weer in balans en in beweging, zowel bij klachten als ter preventie. Belangrijk daarbij is de bewustwording van houding- en bewegingsgewoonten en het zelf leren herkennen van signalen.
Daarnaast ben ik gespecialiseerd in het behandelen van slaapproblemen middels slaapoefentherapie, bij volwassenen en (jonge) kinderen.

In mijn dagelijks leven ben ik graag actief en motiveer ik anderen hetzelfde te doen. Ik ben lid van onze beroepsvereniging VvOCM, netwerk artrose en slaapoefentherapie en sta geregistreerd in het kwaliteitsregister voor paramedici.

Mocht u meer willen weten of een afspraak willen maken, dan help ik u graag.

Waar en wanneer?

Weerdsingel

Maandag: 8:00-12:00

Woensdag: 8:00-17:30

Zoeken..