Bekkenfysiotherapie

Een massage bevordert de doorbloeding van het spierweefsel, pezen en kapsel. Dit draagt bij aan een soepeler bewegingspatroon. Ook kan een massage de juiste ontspanning tot resultaat hebben. Mensen die hun werkzaamheden verrichten in veelal eenzijdige posities en deze langdurig aan moeten houden, ondervinden snel spierspanningen. Deze spierspanningen hebben vaak secundaire klachten tot gevolg. De klachten kunnen dan van die aard zijn dat er beperkingen in het uitvoeren van de werkzaamheden ontstaan, zoals rug-, nek- of hoofdpijnklachten. Massage kan dan een onderdeel van een fysiotherapeutische behandeling zijn.

Ik, Rachel van Westing (1964), volgde de opleiding Fysiotherapie in Utrecht. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van bekken- en bekkenbodem problematiek, ben geregistreerd als bekkenfysiotherapeut en heb een masterdiploma voor bekkenfysiotherapie bij de de Somt University of Physiotherapy. Door mijn sportacademie opleiding ben ik ook een specialist in het motorisch leren, zodat de klant snapt waarom hij/zij de oefeningen moet doen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en al 20 jaar werkzaam in de pre- en postpartum gezondheidszorg. Ik werk op vrijdagmiddag op de Weerdsingel West 40, omdat ik het belangrijk vind om multidisciplinair te kunnen overleggen en ik de collega’s zeer vakkundig vind. Uiteraard met u toestemming.

Voor het maken van een afspraak met Bekkenfysiotherapeut Rachel van Westing kunt u bellen 06-25001790 of mailen naar bekkenfysiopugm@gmail.com

Wie helpt u?

Voor sport en ontspanningsmassages kunt u terecht bij de volgende therapeute.

Welke locatie?

Voor sport en ontspanningsmassage kunt u terecht op locatie:

weerdsingel

Start typing and press Enter to search