Bekkenfysiotherapie

Verliest u zonder dat u het wilt plas? Laat u vaak windjes? Of is bewegen pijnlijk nu u zwanger bent? Wat voor klachten u ook hebt in en rond uw bekken: wij kunnen u helpen. Als bekkenfysiotherapeut ben ik er voor iedereen. Veel behandelingen krijgt u vergoed vanuit uw aanvullende verzekering en verlies van urine vanuit de basisverzekering.

bekkenfysio utrecht

Ik, Rachel van Westing (1964), volgde de opleiding Fysiotherapie in Utrecht. Ik ben gespecialiseerd op het gebied van bekken- en bekkenbodem problematiek, ben geregistreerd als bekkenfysiotherapeut en heb een masterdiploma voor bekkenfysiotherapie bij de de Somt University of Physiotherapy. Door mijn sportacademie opleiding ben ik ook een specialist in het motorisch leren, zodat de klant snapt waarom hij/zij de oefeningen moet doen. Ik ben lid van de Nederlandse Vereniging van Fysiotherapie bij Bekkenproblematiek en al 20 jaar werkzaam in de pre- en postpartum gezondheidszorg. Ik werk op vrijdagmiddag op de Weerdsingel West 40, omdat ik het belangrijk vind om multidisciplinair te kunnen overleggen en ik de collega’s zeer vakkundig vind. Uiteraard met u toestemming.

Voor het maken van een afspraak met Bekkenfysiotherapeut Rachel van Westing kunt u bellen 06-25001790 of mailen naar bekkenfysiopugm@gmail.com

behandeling bekkenfysiotherapie
oefening bekkenfysiotherapie

Wie helpt u?

Voor bekkenfysiotherapie kunt u terecht bij de volgende therapeute.

Welke locatie?

Voor bekkenfysiotherapie kunt u terecht op locatie:

Locatie Weerdsingel | Fysiotherapie Weerdsingel in Utrecht

Zoeken..